Retourneren

Retourbeleid De Bedstyliste

Bij De Bedstyliste bieden wij geen mogelijkheid om gekochte producten te retourneren. Alle verkopen bij Mirabel Slabbinck zijn definitief, omdat alles op vraag van de klant wordt gemaakt.

Controleer altijd alle productdetails en specificaties voordat je je bestelling plaatst. Heb je hulp nodig? Vraag gerust om advies via de knop "Afspraak maken" of stuur een e-mail naar ajja@bedstyliste.be voordat je bestelt.

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren is toegestaan tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling, mits er sprake is van een productiefout of als er een verkeerd product is geleverd. Meld je retour vooraf aan via ajja@bedstyliste.be onder vermelding van je ordernummer. Je vindt je ordernummer in de orderbevestiging en in de factuur die je per e-mail hebt ontvangen.

Houd er rekening mee dat je retour binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen moet zijn. Alle geretourneerde producten moeten in originele staat zijn, inclusief labels en verpakkingen, en moeten onbeslapen en ongewassen zijn.

Klanten zijn verantwoordelijk voor de verzendkosten van geretourneerde producten, tenzij het product defect of beschadigd is. Je kunt kiezen voor een terugbetaling, een ruiling, of een tegoed in de vorm van een cadeaubon.

Uitzonderingen op het retourrecht


Er zijn enkele uitzonderingen op het recht op retour:

  • Het bed-, bad- en tafellinnen gamma van Mirabel Slabbinck wordt niet retour genomen, omdat alles op vraag van de klant wordt gemaakt.
  • Donsdekens en kussens worden niet retour genomen om hygi├źnische redenen.
  • Producten in de uitverkoop worden niet retour genomen.

Twijfel je of iets wel of niet terug kan? Vraag het ons. Bij voorkeur voordat je tot aankoop overgaat, om teleurstellingen te voorkomen.