Hans-Kruchen-dons-groene-gans-hoofdkussen-donsdeken
Hans-Kruchen-dons-groene-gans-label
Hans-Kruchen-dons-groene-gans-label
Hans-Kruchen-dons-groene-gans-hoofdkussen-donsdeken
Hans-Kruchen-dons-groene-gans-hoofdkussen-donsdeken
Hans-Kruchen-hoofdkussen-groene-gans-label

Ervaar de luxe van Hans Krüchen donsdekens en hoofdkussens

Traditie en Ambacht in het Hart van Münsterland

Midden in het prachtige Münsterland staat de fabriek van Hans Krüchen Down Design. Inmiddels is de vijfde generatie van de familie aan het werk om meer dan 100 jaar kennis in dienst te stellen van jouw nachtrust. In plaats van voor de massa te gaan, kiest het bedrijf voor hoogwaardige kussens en dekbedden in kleine oplages. Traditionele handvaardigheid staat daarbij centraal.

Naast ambacht, zorgvuldige knowhow en liefde, gaat er ook veel voorbereiding en ontwikkeling in de donsdekens en hoofdkussens van Hans Krüchen.

Het Hans Krüchen team, samen met het onafhankelijke testinstituut Wesseling, kijkt er streng op toe dat de dons en veren niet afkomstig zijn van levende dieren. In de donshoofdkussens en dekbedden van Hans Krüchen wordt dus uitsluitend eendendons en ganzendons gebruikt die afkomstig is van eenden en ganzen die volgens de groene normen worden gefokt. Het bewijs hiervan is het 'Groene Gans' zegel dat elk Hans Krüchen hoofdkussen en donsdeken siert.

Met Hans Krüchen kies je voor verantwoorde dons en diervriendelijke dons, zonder in te boeten op kwaliteit. Ontdek het verschil van een kwalitatief donsdeken en een kwalitatief hoofdkussen die met zorg en traditie zijn gemaakt, speciaal voor jouw comfort.

Kies voor verantwoorde en diervriendelijke dons voor jouw ultieme slaapcomfort!

Kom langs om deze donsdekens en hoofdkussens te ontdekken