slaapkamer-warme-inrichting
Styling-bed-Mirabel-Slabbinck

Contact

Contacteer De Bedstyliste
Neem contact op voor persoonlijk advies en maatwerk

+32 494 58 30 18
ajja@bedstyliste.be

Volg ons
Blijf op de hoogte van de laatste trends en onze nieuwste collecties door ons te volgen op Instagram.

Advies aan huis
Heb je liever advies in de vertrouwde omgeving van je eigen huis? Geen probleem, er is een advies aan huis service. Ajja komt graag bij je langs om samen de mogelijkheden te bespreken en de perfecte kleurencombinaties te kiezen.

Online afspraak maken

Heeft u een vraag over bedlinnen of badlinnen op maat?

Bij De Bedstyliste staat persoonlijk contact centraal. De Bedstyliste Ajja Goussey begrijpy dat luxe en maatwerk linnen perfect moet aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en interieur. Daarom nodigt zij je graag uit om contact op te nemen voor advies op maat.

Onze showroom met bedlinnen en badlinnen

Onze showroom is gevestigd in een sfeervolle thuisomgeving, waar je alle kleuren, stoffen en afwerkingsmogelijkheden zelf kunt ervaren. 
Maak een afspraak en ontdek hoe wij jouw slaapkamer, badkamer en eettafel kunnen transformeren met ons exclusieve bed-, bad- en tafellinnen.

Maak een afspraak voor uw gepersonaliseerde bedlinnen en badlinnen

Maak een afspraak wanneer het jou uitkomt – overdag, ’s avonds of in het weekend. De Bedstyliste staat klaar om je te ontvangen en je te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het creëren van een interieur dat jouw unieke stijl weerspiegelt. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de luxe en kwaliteit van de bedstyliste.

BTW BE 0676 906 877

Krijg persoonlijk advies op maat